Добре дошли в Неоклиник

Диагностично-консултативен център НЕОКЛИНИК е лечебно заведение за специализирана извънболнична медицинска помощ, което предлага пълния набор от здравни услуги. В основата на нашата дейност стои пациентът и необходимостта му от висококачествено медицинско обслужване, поради което залагаме на екип от утвърдени специалисти с богат опит и високотехнологична апаратура.
Категорични сме, че навременната диагностика и правилната терапия са ключът към най-ценният Ви капитал, а именно Вашето здраве.
Екипът ни се състои от квалифицирани медицински специалисти, работещи по договор както с НЗОК, така и с редица застрахователни компании.

Актуално

Нашата кожа

Нека съхраним здравето и красотата й като се доверим на специалиста дерматолог д-р Светлана Панайотова, която е вече част от нашия екип. Може да запишете час за преглед тук.

Ортопедия

В сезона на зимните удоволствия – белите спортове в планината или при травми причинени от заледените улици - може да разчитате на нас . Разполагаме &nbs...

Дежурен УНГ кабинет

ДКЦ НЕОКЛИНИК информира своите пациенти, че от 05.11.2022г.( събота) ще осигури дежурен УНГ кабинет, който ще работи всяка събота от 10,00ч. до 13,30ч. Прегледите ще бъдат със заплащане от пациента...