Добре дошли в Неоклиник

Диагностично-консултативен център НЕОКЛИНИК е лечебно заведение за специализирана извънболнична медицинска помощ, което предлага пълния набор от здравни услуги. В основата на нашата дейност стои пациентът и необходимостта му от висококачествено медицинско обслужване, поради което залагаме на екип от утвърдени специалисти с богат опит и високотехнологична апаратура.
Категорични сме, че навременната диагностика и правилната терапия са ключът към най-ценният Ви капитал, а именно Вашето здраве.
Екипът ни се състои от квалифицирани медицински специалисти, работещи по договор както с НЗОК, така и с редица застрахователни компании.

Актуално

Осигури си спокойствие с диагностичен пакет „Профилактика“
Скъпи пациенти, по повод наближаващия 8 март, Ние Ви предлагаме консултация с психолог, дерматолог или ендокринолог на промоционална цена с 30% отстъпка, на стойност от 60лв! Възпол...
Терапията на тазовото дъно е подход на лечение, който осигурява структурирано, ефективно и безопасно възстановяване на мускулите му. Целта й е да подобри силата и функцията на мускулите на тазовото...